CUT THE CRAP

De publicatie CUT THE CRAP is het resultaat van een onderzoek dat Karel deed naar Lichaam en identiteit. Het onderzoek is opgevat als een drieluik. Elk afzonderlijk deel kan gezien worden als een autonome creatie en vertrekt vanuit een ander gegeven: het liefhebbende lichaam (voor de film BARE ROMANCE), het overspelige lichaam (de toneeltekst DE ZOON) en het identiteitsloze lichaam (het essay DE ANATOMIE VAN HET IDENTITEITSLOZE LICHAAM).

 

Naast de theatertekst en het essay van Karel, vind je in CUT THE CRAP ook een essay geschreven door actrice en schrijfster Clara van den Broek. Zij volgde Karel tijdens de volledige driejarige onderzoeksperiode en geeft een boeiende, intieme inkijk in zowel Karels leven als zijn werk.

De publicatie bevat ook uniek fotomateriaal dat het onderzoeksjaar verbeeldt, en bijdragen van onder meer Bart Van den Eynde, Peter De Graef, Koen Broos, Jean Bernard Koeman, Hilde Wils, Stephan Vanfleteren, Hertog Nadler, ea.

    paginabeelden 

CREDITS

 

Taal: NL / 100 Blz. / ISBN 978-1-32-014333-2

Kaat Haest, Clara van den Broek, Bart Moeyaert, Anne Schütt, Karel Tuytschaever, Petra Damen, Marc Bryssinck, Peter De Graef, Frauke Mariën, Bart Van den Eynde, Hilde Wils, Christine Rouneau - Teksten

Jean Bernard Koeman, Louise De Groef, Koen Broos, Stephan Vanfleteren, Karel Tuytschaever, Hertog Nadler - Beelden

 

De publicatie is gedrukt in een beperkte oplage van 350 exemplaren, en is op heden niet meer verkrijgbaar.